Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی عصر روز پنجشنبه در مراسم افتتاح مرکز نوآوری و خانه خلاق سرو که در حسینیه جماران برگزار شد، طی سخنانی اظهار کرد: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در دوره مدیریت آقای کمساری این مژده را به همگان می دهد که خود را نسبت به فضای جدید اجتماعی و نسلی با عزم بیشتری مسئول می داند و از همین رو، ورود به عرصه تولیدات جدید امر خیلی مبارکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ضمن تشکر از مسئولان موسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی برای انجام این اقدام، افزود: باید این تلاش دوستان را بیشتر و بهتر و در آینده به صورت پررنگ تر شاهد باشیم.

مدیران نسل قبل چون فضای مجازی را نمی شناسند، از آن می ترسند

یادگار امام در ادامه سخنان خود با تأکید بر استفاده از حضور گروه هایی با عزم جوانانه و خارج از چهارچوب های اداری، گفت: بهره گیری از جوانانی که از نظر تعلق خاطر به ارزش های دینی و انقلابی تفاوتی با نسل های پیشین ندارند، کار بزرگی است. البته این نسل  جدید باید بتوانند از تجربیات نسل قبل استفاده کنند و برای حرکت دو بال «تجربه» و «توانایی» را توأمان به کار بگیرند تا ان شاء الله امور را پیش ببرند.

سید حسن خمینی در ادامه سخنان خود با اشاره به اقتضائات دنیای جدید از جمله «فضای مجازی» و «شبکه های اجتماعی» گفت: عمده ترین دلیل  اینکه مدیران نسل قبل وارد این فضا نمی شوند این است که چون این فضا را نمی شناسند، از آن می ترسند و نمی دانند چیست. اینکه ما از پشت سر به دنبال یک حادثه می رویم و به دل حادثه نمی زنیم، به دلیل این است که با آن آشنایی نداریم.

این گونه هم نیست که اگر سراغ این دنیای جدید نرویم، به سراغ ما نمی آید!

وی تأکید کرد: اگر ابلاغ رسالت الهی و انتقال ارزش ها مدنظر ماست، نباید از ورود به این فضا بترسیم. البته این گونه هم نیست که اگر سراغ این دنیای جدید نرویم، به سراغ ما نمی آید! بلکه ما را در بر می گیرد. ما چه بخواهیم یا نخواهیم، چه خوب و چه بد، با ارزش یا بی ارزش، دنیای دیگری خواهد آمد و این روند دست ما نیست.

یادگار امام افزود: از پلتفرم ها و فضاهای موجود باید به بهترین نحو استفاده کرد، ولی شرط آن این است که از عظمت این فضا و نادانسته های خود در این خصوص، نترسیم؛ بلکه باید وارد این عرصه سخت شد.

کمساری: سبک زندگی مردم جهان در حال تغییر است

حجت الاسلام و المسلمین علی کمساری نیز در این مراسم گفت: سرعت تغییرات سبک زندگی در دنیای معاصر شتابنده است و نسبت به گذشته نه چندان دور، امروز شاهد هستیم سبک زندگی آحاد مردم جهان در حال تغییر است و این تغییر به شدت متأثر از تکنولوژی است و باعث شده هم مدیریت حوزه فردی ما از دست ما خارج گردد و هم مدیریت حوزه اجتماعی از دست نهادهای مرجع خارج شود.

رئیس مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) افزود: طبیعتا در این شرایط حتی جوانان هم به همه ابعاد این سبک زندگی و تکنولوژی های جدید احاطه ندارند که شرایط ناشی از پاندمی کرونا هم باعث شد این تغییرات، سرعت بیشتری پیدا کنند. حتی در حوزه کسب و کار، آموزش و تبلیغات جهت گیری ها به سمت قالب های متفاوت رفته است.

وی اظهار داشت: مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) هم که در حوزه پژوهشی دستاوردهای زیادی داشته و در عرصه های مختلف تأثیرگذار بوده، بر کنار از تاثیرات این فضا نیست و برای اینکه بتواند با نسل جوان تخاطب ایجاد کند چاره ای ندارد جز اینکه به سمت قالب های جدید برود، لذا اقدام به ایجاد مرکز نوآوری سرو کردیم و در زمان کوتاهی در سایه تعامل و همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری  توانستیم مجوز  این مرکز نوآوری را اخذ کنیم.

کمساری ادامه داد: من دعوت می کنم از همه کسانی که در  خصوص احیاء و ترویج نام و اندیشه ی حضرت امام خمینی(س) طرح و دغدغه دارند با این مرکز ارتباط بگیرند و ایده های خویش را به اشتراک بگذارند و  امیدواریم این اتفاق منجر به حرکت های مؤثر در ترویج اندیشه امام شود.

در ابتدای این جلسه، مسئولان مدیر خانه خلاق سرو گزارشی را از ماهیت این مرکز و فعالیت های پیش روی آن بیان کردند.

 مرکز نوآوری و خانه خلاق سرو به پشتوانه سال ها تجربه مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) در زمینه تولیدات ارزشمند اسلامی در راستای خدمت به زیست بوم استارتاپی کشور و جذب و پرورش ایده های خلاقانه پیرامون نشر افکار و مبانی ارزشی امام خمینی(س) با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تشکیل شده است.

عملیاتی کردن ایده های نوآورانه در حوزه اسلام تک، اولویت اصلی این مجموعه می باشد و در این راستا از حمایت های اکوسیستم فناوری بهره خواهد برد.

2323

کد خبر 1568283

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سید حسن خمینی فضای مجازی مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی س مرکز نوآوری سبک زندگی نسل قبل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۵۳۲۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزنامه نگاری با قدرت تیتر

به گزارش همشهری آنلاین،‌ دکتر مراد عنادی، تحلیل گر ارشد مسائل سیاسی و رسانه در یادداشتی درباره قدرت تیتر در رسانه ها نوشت: بدون شک مزیت نسبی روزنامه‌ ها در قدرت تیتر آنها نهفته است. گرچه گزارش میدانی ذیل روزنامه نگاری تحقیقی یا خبر تحلیلی و سوژه یابی هوشمندانه همگی ابزار قدرت رسانه های مکتوب محسوب می شوند اما این قدرت تیتر و خلاقیت در تیترزنی جذاب است که همچنان نبض تپنده دنیای روزنامه نگاری به شمار می رود.

به اعتقاد کارشناسان قدرت صدا در رادیو، قدرت تصویر در تلویزیون و سرعت انتشار خبر در فضای مجازی از مزیت های نسبی این رسانه ها هستند که در این بین قدرت تیتر که در نیم تای بالای صفحه یک روزنامه ها درج می شود مزیت نسبی و اختصاصی مطبوعات است.

در دنیای امروزی ممکن است مخاطبان با ذائقه های فست فودی فرصت خواندن همه صفحات روزنامه ها را نداشته باشند اما بدون شک از مخاطبان خاص و وفادار تا مخاطبان عام همگی در نگاه نخست تیتر یک مطبوعات را از نظر می گذرانند و این یعنی دیده شدن.

با این نگاه هر چند با رشد روزافزون رسانه های نوظهور و چالش آنها با رسانه های با قدمت بیشتر از جمله رسانه های مکتوب، از میزان تیراژ یا شمارگان روزنامه ها کاسته شده است اما روزنامه ها با قدرت تیتر یک و فتو تیتر یا همان تیتروعکس همچنان محل توجه مخاطبان و اثرگذاری در فضای رسانه ای هستند.

صرفنظر از قدرت تیتر و به رغم برداشت بعضا تهدید محور از سهم خواهی رسانه های نوظهور مجازی به نظر می رسد رسانه های مکتوب و حتی رادیو وتلویزیون با بهره گیری از بستر فضای مجازی به عنوان فرصت می توانند بر میزان برد و اثرگذاری خود بیافزایند.

در سال های اخیر برخی رسانه های مکتوب با هوشمندی توانسته اند با تولید گزارش های میدانی و تیترهای جذاب که در فضای مجازی به اشتراک گذاشته اند نه تنها خلا کاهش تیراژ را پر کنند که حتی بیشتر دیده شوند و مخاطبان میلیونی پیدا کنند.

با این اوصاف و به رغم این که خرید روزنامه در کیوسک ها یا دکه های فروش مطبوعات رفته رفته جای خود را به پیشخوان روزنامه در فضای مجازی و گوشی همراه علاقمندان داده است اما روزنامه ها همچنان پرفروغ در عرصه رقابت فشرده رسانه ها حضور داشته و در باشگاه رسانه ای و بازیگران جدید آن با قدرت تیتر خودنمایی می کنند.

کد خبر 848172 برچسب‌ها رسانه - خبرگزاری روزنامه

دیگر خبرها

  • شعری که در فضای مجازی ۱۰ میلیون بازدیدکننده داشت
  • روزنامه نگاری با قدرت تیتر
  • انفصال از خدمت شهردار گلستان صحت ندارد
  • خبری که تیر خلاص را به سارا و نیکای پایتخت زد 
  • فیلم پربـازدید فضای مجازی؛ سخنرانی اقتصادی رئیسی در جنوب تهـران!
  • حمله سگ ولگرد به پسر بچه ۱۲ ساله در کرج
  • دیدار مدیران مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(س) با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان+تصاویر
  • پلیس علیه تبلیغ‌کنندگان سلاح در فضای مجازی
  • حفظ حریم خصوصی و امنیت داده‌های کاربران؛ از ایران تا آمریکا
  • عضو کانال‌های فضای مجازی صداوسیمای گلستان شوید