Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم تربت حیدریه در مجلس گفت: مرکز پژوهش‌های مجلس انقلابی نباید محل نشر تفکرات نئولیبرالیستی باشد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، محسن زنگنه نماینده تربت حیدریه در مجلس جلسه علنی امروز (سه شنبه 18 آبان) قوه مقننه و  پس از قرائت گزارش وضعیت بورس توسط وزیر امور اقتصاد و دارایی در تذکر آیین‌نامه‌ای گفت: متأسفانه مرکز پژوهش‌های مجلس به عنوان زبان و مغز متفکر مجلس گزارشی را در صحن قرائت کرد که به طور کامل با جهت‌گیری و با اصول و مبانی اقتصاد اسلامی کاملا در تضاد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در گزارش وقتی می‌خواهند به شاخص کل بورس اشاره کنند می‌گویند از ابتدای سال 99 تاکنون داشته 180 درصد رشد داشته در حالی که باید از ابتدای دولت تاکنون را گزارش دهند و همه مردم می‌دانند در ابتدای سال 99 رشد بالاتر بوده است. همچنین در بیان راهکارها و پیشنهادها در 90 درصد موارد توپ را به زمین مجلس انداخته‌اند؛ عدم قیمت‌گذاری، اصلاح بودجه 1400، وضعی مالیات بر عایدی سرمایه، ارتقاء سامانه‌های نظارتی، اصلاح حکمرانی بازار سرمایه و ارتقاء مدیریت تعارض منافع را وظیفه مجلس دانستند، در این رابطه تقاضا داریم به عنوان مرکز پژوهش‌ها، رفاقت‌ها و ارتباطات را در این مسئله دخالت ندهند و نکته تأسف‌بار این است که در گزارش آمده که نمی‌توان انتظار داشت هم نرخ تورم کاهش و هم شاخص بورس افزایش یابد که این موارد در کتاب اقتصاد کلان 1 که 150 سال پیش نوشته شده آمده است و امروز هم دنیای غرب از آنها گذشته است.

نماینده مردم تربت حیدریه  در مجلس افزود: اما ما داریم از پشت تریبون مجلس انقلابی توسط مرکز پژوهش‌ها به مردم می‌گوییم اگر می‌خواهید اقتصاد کامل شود باید کمرتان زیر بار تورم خم شود و اگر می‌خواهید بورس بهبود یابد باید اجازه دهید قیمت ارز 60 هزار تومان شود. این چه مبانی فکری است؟ مرکز پژوهش‌های مجلس انقلابی نباید محل نشر تفکرات نئولیبرالیستی باشد؛ ما عملا در پشت تریبون به دولت اجازه می‌دهیم تا ارز را 60 هزار تومان افزایش دهد و اگر این کار را نکند بورس هم به تبع آن افزایش می‌یابد. تقاضا داریم هیأت رئیسه به عنوان هیأت امنای مرکز پژوهش‌ها به این موضوع ورود کند و طرح چنین مسائلی توسط این مرکز باعث خجالت است.

علی نیکزاد ثمرین نایب رئیس مجلس که ریاست جلسه را برعهده داشت در پاسخ به تذکر این نماینده گفت: اظهارات شما دقیق است و اینکه اقتصاد غیرقابل حل است را قبول نداریم بنابراین می طلبد نگاهداری رئیس مرکز پژوهش‌ها به فوریت نشستی را با زنگنه برگزار و نتیجه جلسه به ما اعلام شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس مجلس مرکز پژوهش های مجلس مرکز پژوهش ها مجلس انقلابی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۳۶۲۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند

 

به گزارش تابناک، جلسه نوبت عصر روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس حدود ۴۰ دقیقه بعد از آغاز به کار، به دلیل غیبت تعدادی از نمایندگان و نرسیدن به حد نصاب جلسه با اعلام محمدباقر قالیباف رئیس مجلس پایان یافت.

بنابر گزارش ایسنا، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، گفت: تعداد نمایندگان حاضر در مجلس برای رای گیری به حدنصاب نرسیده است و نمی‌توانیم بررسی بودجه را دنبال کنیم لذا پایان جلسه را اعلام می‌کنم.

 
 
وی گفت که جلسه بعدی مجلس فردا (سه‌شنبه) برای ادامه بررسی بخش دوم بودجه تشکیل می‌شود. این در حالیست که از روز گذشته اعلام شده بود که جلسات صحن مجلس تا پایان رسیدگی به بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ کل کشور در ۲ نوبت برگزار خواهد شد.

قالیباف همچنین از اعضای هیأت رئیسه مجلس خواستار قرائت اسامی غایبان و متاخران جلسه شد که علی کریمی فیروزجایی عضو هیأت رئیسه مجلس اسامی آنها را به شرح زیر قرائت کرد:

- عبدالجلال ایری

- امیرحسین بانکی پور

- علی جدی

- حسین حسین‌زاده

- جعفر راستی

- رجب رحمانی

- جلیل رحیمی جهان آبادی

- جلال رشیدی کوچی

- ابراهیم رضایی

- محمدرضا رضایی کوچی

- مجتبی رضاخواه

- یعقوب رضازاده

- منصورعلی زارعی

- علیرضا زندیان

- قاسم ساعدی

- محمد سبزی

- حسن شجاعی

- مهدی شریفیان

- منصور شکرالهی

- مهدی طغیانی

- فرهاد طهماسبی

- روح‌الله عباسپور

- محمود عباس زاده

- بهزاد علیزاده

- ابوالفضل عمویی

- محسن فتحی

- حسین گودرزی

- محمدرضا مبلغی

- حسن محمدیاری

- غلامرضا مرحبا

- اردشیر مطهری

- محمدطلا مظلومی

- فاطمه مقصودی

- سید محمد موحد

- سید کاظم موسوی

به گزارش ایسنا، بر اساس ماده ۷۱ آئین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی، انعقاد رسمی جلسات و اعتبار اخذ رأی منوط به حضور حداقل دو سوم مجموع نمایندگان در صحن است؛ بنابراین از مجموع ۲۸۶ نماینده فعلی (با حساب ۴ نماینده‌ای که در طول این ۴ سال به هر دلیلی از مجلس جدا شدند)، برای رسمیت یافتن جلسه نوبت عصر روز دوشنبه صحن مجلس باید ۱۹۱ نفر در جلسه حاضر می‌شدند.

دیگر خبرها

  • این ۳۵ نماینده مجلس باعث تعطیلی مجلس شدند
  • انتقاد کم سابقه خبرگزاری دولت از مرکز پژوهش‌های مجلس
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • معلم انقلابی باید در کشور تربیت شود
  • رشد ۳۰ درصدی بودجه محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان
  • ببینید | اظهارات تکان‌دهنده یک نماینده مجلس؛ بزرگان ما برای درمان مریضی‌شان سریع به اروپا می‌روند اما برای اقتصاد بیمار نه!
  • راهکار ساماندهی وضعیت خودرو از نگاه معاون علمی ریاست جمهوری
  • ضرورت استحکام بخشیدن به اعتقادات و تفکرات اسلامی
  • در سه سال اخیر سرانه خط فقر سه برابر شده است